In Ieder vertrek een robuuste eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit!

De voordelen van een eiken vloer

Aangezien een harde vloer veelal een eiken vloer is, kan het goed tegen alle mogelijke omstandigheden. Denk daarbij aan een winkel met veel inloop of aan kinderen die aan het ravotten zijn. Nog een pluspunt is dat een eiken vloer apart is in zijn soort en warmte geeft aan de woonkamer. Bovendien blijft deze vloer langdurig mooi op voorwaarde dat deze goed wordt onderhouden vanzelfsprekend en zijn kleine krasjes eenvoudig te repareren.

eiken vloer met toplaag

Eiken is een echt natuurproduct en vandaar ook meer gevoelig voor temperatuurverschillen en vochtigheids gehalte. Meer vocht in de lucht zal de vloer laten uitzetten en te weinig vocht laat het krimpen. Zodoende is het best wel belangrijk dat de vloer op de juiste manier wordt gelegd. Tip: Koop een luchtbevochtiger om alles in balans te houden. Dit geldt dan niet voor lamelparket. Daar zit zowat geen werking meer in en het maakt niet echt uit hoe deze wordt gelegd. Zwevend, verlijmd heeft geen uitwerking als bij een eiken vloer.

Welke eiken vloer past het beste in mijn woning?

Er zijn een aantal verscheidene sorteringen bij eiken vloeren die afhankelijk zijn van noesten en meerdere onregelmatigheden in de planken. Meest populair is de rustiek vloer die verkrijgbaar is in verschillende breedtes en diktes en dat geldt ook voor select vloeren. Allebei worden geleverd in massief eiken en lamel parket.

Een werkkamer Met Een eiken Houten Vloer is speciaal!

Recentelijk ontving Vloerenhal Montfoort de order om een ruige massief eiken vloer Imp bron in een authentieke molen te komen leggen.

Ruimtes als deze zijn niet gemakkelijk om te leggen door de verschillen in hoeken en hoogtes. Wij bieden dan ook vakkundige legservice. Het enorme voordeel is dat u verzekert bent dat uw vloer exact en met vakmanschap wordt gelegd. Allereerst begint men met het leggen van de ondervloer waarover de planken worden gelegd. De voltooiing is het aanvullen van kleine noesten en het oliën van de vloer De afwerking daarna bestaat uit het plaatsen van de plinten.

Als er vragen zijn over een massief houten vloer of als u meer wilt weten over onze legservice dan geven wij u bij Vloerenhal Montfoort een goed advies.

Wij adviseren u graag over een massief houten vloer en onze legservice. Ook voor afwijkende objecten kunt u bij ons terecht bij Vloerenhal Montfoort. U bent van van harte welkom in de showroom waar u al onze vloeren rustig kunt bekijken.

Een gedachte over “In Ieder vertrek een robuuste eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.